Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de biscuits secs, type Digestive
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
- 500 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 150 g de lait
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1960 kJ / 469 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 32.4 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcake mimosa
1h
Gâteau de crêpes à la mangue (FR)
1h 15min
Tresse à l’ananas et au fromage
Brak ocen
Terrine en mousse de fruits
4sa 30 dk
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3h 15min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3 Std. 45 Min
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1h 30min
Lasagne chocolat, crème vanille et framboises
3h
Choux menthe-chocolat
5h 45min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2 godz. 30 min
Gâteau à la fraise
3h 35min
Cupcakes de la Saint-Valentin
50 Min