Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata freschi (600 g circa), puliti
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 500 g di infuso di tè verde
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Białko
- 32.6 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 dk
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 dk
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 dk
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Orata al sale
40 Min
Pesce spada agrumato
35 dk
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1sa 20 dk
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 dk
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min