Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
TM5 TM6

Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini

4.0 (14 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di orata freschi (600 g circa), puliti
  • 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
  • 2 cucchiai di salsa di soia
  • 500 g di infuso di tè verde

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1744 kJ / 417 kcal
Białko
32.6 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy