
Urządzenia i Akcesoria
Sauté de veau aux olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
120 g d'oignons coupés en deux
-
30 g d'huile d'olive
-
70 g de concentré de tomate
-
60 g de vin rosé
-
1 feuille de laurier
-
2 branches de thym frais
-
1 c. à café de sel
-
800 g de veau détaillé en dés (3-4 cm)
-
500 g d'eau
-
200 g de champignons frais émincés
-
150 g d'olives vertes dénoyautées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
485.5 kcal /
2038.3 kJ
Białko
61.3 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
1075.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade en Corse
10 Przepisów
Francja
Francja