Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Białko
- 61.3 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1075.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Poulet basquaise
50min
Fiadone au citron
50min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Veau aux olives
1h
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Veau Marengo
55min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min