Sauté de veau aux olives

Sauté de veau aux olives

4.2 543 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 70 g de concentré de tomate
  • 60 g de vin rosé
  • 1 feuille de laurier
  • 2 branches de thym frais
  • 1 c. à café de sel
  • 800 g de veau détaillé en dés (3-4 cm)
  • 500 g d'eau
  • 200 g de champignons frais émincés
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 485.5 kcal / 2038.3 kJ
Białko 61.3 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 1075.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...