
Urządzenia i Akcesoria
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 słoik
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych
-
100 g rukoli
-
120 g oliwy z oliwek
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
1 - 2 szczypty soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1614 kcal /
6751.4 kJ
Białko
28.3 g
Tłuszcz
166.2 g
Węglowodany
13.2 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
27.9 g
Sód
866.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska