
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
35 kromek
Składniki
-
orzechów włoskich, łuskanych80 g
-
ryżu białego, krótkoziarnistego np. do risotto200 g
-
kaszy jaglanej100 g
-
kaszy gryczanej, niepalonej200 g
-
łusek babki płesznik (psyllium)30 g
-
drożdży świeżych pokruszonych25 g
-
wody420 g
-
soli1 ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
66.2 kcal /
276.7 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
11.1 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PIECZYWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 godz.
Mąka gryczana
5 min
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2 godz.
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
2 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min