
Urządzenia i Akcesoria
Meksykańska pasta z fasoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 porcji
Składniki
-
200 g cebuli pokrojonej na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
25 g smalcu
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
150 g wody ciepłej, przegotowanej
-
600 g czarnej fasoli, z puszki odsączonej z zalewy
-
1 łyżeczka soli
-
ser cheddar do podania (50 g)
-
nachos do podania (500 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
405 kcal /
1695 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
24.05 g
Węglowodany
40.03 g
Błonnik
4.53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VIVA MEXICO!
12 Przepisów
Polska
Polska