
Urządzenia i Akcesoria
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 słoik
Składniki
-
80 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
-
30 g orzechów laskowych
-
1 ząbek czosnku (opcjonalnie)
-
80 g rukoli
-
150 g oliwy z oliwek
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1848 kcal /
7732 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
187.9 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
35.3 g
Sód
2288.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SAŁATKI I DRESSINGI
13 Przepisów
Polska
Polska