Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Goat's Cheese
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh chives12
-
fresh basil leaves10 g
-
soft goat's cheese150 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
-
walnut halves50 g
-
cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)5 - 6
-
rocket leaves180 g
-
walnut oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341 mg
Białko
9 g
Kalorie
1016 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Lime Fruit Dressing
10 min
Guacamole
5 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min