Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
TM5 TM6

Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

4.6 (33 oceny)

Składniki

Goat's Cheese

  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 12 fresh chives
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g soft goat's cheese
  • 80 g crème fraîche
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Walnuts, Beetroot and Rocket

  • 50 g walnut halves
  • 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
  • 180 g rocket leaves
  • 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
  • 2 pinches fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1016 kJ / 245 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
341 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy