Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Goat's Cheese
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh chives12
-
fresh basil leaves10 g
-
soft goat's cheese150 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
-
walnut halves50 g
-
cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)5 - 6
-
rocket leaves180 g
-
walnut oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341 mg
Białko
9 g
Kalorie
1016 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Tzatziki
20 min
Guacamole
5 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Tuna Tapenade
5 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min