Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Goat's Cheese
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh chives12
-
fresh basil leaves10 g
-
soft goat's cheese150 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
-
walnut halves50 g
-
cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)5 - 6
-
rocket leaves180 g
-
walnut oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341 mg
Białko
9 g
Kalorie
1016 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 godz.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Guacamole
5 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min