Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Hollandaise Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
salt½ tsp
Topping
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water500 g
-
fine asparagus250 g
-
unsalted butter diced190 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
4 ½ tsp vinegarlemon juice4 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.3 g
Kalorie
4421 kJ /
1057 kcal
Tłuszcz
87.2 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushrooms
35 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Applesauce Cake
1 godz. 15 min
Mint Courgettes
30 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Apple Rose Tart
1 godz. 40 min
Tuna Tapenade
5 min
Bloody Mary Soup
25 min
Puy Lentil Dip
45 min
Red Pepper Houmous
5 min