Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) rind removed and cut in pieces (3 cm)50 g
-
stale white bread torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon thin peelings of skin only (2 pieces, 1 cm x 5 cm)1
-
onions quartered120 g
-
smoked lean bacon cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
toasted pine nuts2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms wiped clean and stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Courgette Soup
35 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min