![Baked Spinach and Feta Mushrooms Baked Spinach and Feta Mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E419E8E-6DEB-4B7C-A3F6-064DA9313F6E/Derivates/6C7392A6-0A27-4BBB-9AE8-9D7F8BED42A1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, rind removed and cut in pieces (3 cm) (opcjonalnie)
- 2 slices stale white bread, torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin only (2 pieces, 1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g smoked lean bacon, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, wiped clean and stalks removed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4h 15min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Cauliflower Crust Pizza
1 Std. 20 Min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1 Std. 30 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.