Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) rind removed and cut in pieces (3 cm)50 g
-
stale white bread torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon thin peelings of skin only (2 pieces, 1 cm x 5 cm)1
-
onions quartered120 g
-
smoked lean bacon cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
toasted pine nuts2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms wiped clean and stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Shakshuka
50 min