Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g de minicarottes (Ø 2 cm env. et 15 cm long)
lub 150 g de carottes nouvelles, avec un peu de fanes - 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de miel
- 1 pincée de sel
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
-
¼
c. à café de graines de cumin noir
(opcjonalnie)
lub ¼ c. à café de graines de sésame noir (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rissoler des échalotes
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Rissoler des oignons
20min