
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g d'échalotes coupées en deux
- 5 brins de coriandre fraîche équeutés
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de carottes coupées en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 600 g d'eau
- 100 g de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
- 300 g de haricots verts frais coupés en tronçons
- 400 g de pommes de terre coupées en morceaux
- 200 g de courgettes coupées en brunoise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 211.8 kcal / 886.3 kJ
- Białko
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Błonnik
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Sód
- 199.2 mg