Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150 - 200
g de haricots verts frais
lub 150 - 200 g de pois gourmands - 2 brins de thym frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1850 g d'eau
- 30 g jus de citron (½ citron)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille
55min
Chou-fleur vapeur
20min
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1 Std. 20 Min
Haricots verts au thym
1sa 10 dk
Crème fouettée
10min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Chou vapeur (300 g)
15 Min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Carottes râpées à ma façon
20min