Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le jus d'1/2 citron jaune
- 90 g d'huile d'olive
- 4 brins de persil plat frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 582 kJ / 139 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de sucrine et crudités, vinaigrette au yaourt
15min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Mayonnaise version allégée
10 min
Spaghetti aux anchois et huile piquante
40 Min
Mayonnaise d'avocat
15min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 min
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 Min
Salade de pomme de terre, olives, feta et herbes fraîches
1h
Vinaigrette au miel et au sésame
20 min
Sauce tomate épicée
25 min