Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le jus d'1/2 citron jaune
- 90 g d'huile d'olive
- 4 brins de persil plat frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 582 kJ / 139 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette au gingembre
10 Min
Salade de sucrine et crudités, vinaigrette au yaourt
15 Min
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
25min
Pizza romaine
1h 40min
Vinaigrette aux herbes
15 Min
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5 min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 Min
Salade de pomme de terre, olives, feta et herbes fraîches
1 godz.
Vinaigrette au miel et au sésame
20min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 min
Sauce crémeuse aux herbes
10 Min