Mousse aux fruits rouges et amandes

Mousse aux fruits rouges et amandes

3.8 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

La mousse
  • 150 g de fraises fraîches en morceaux
  • 100 g de framboises fraîches
  • 50 g de sucre en poudre
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • 2 blancs d'œufs
La finition
  • 30 g d'amandes effilées
  • 50 g de fraises fraîches en lamelles
  • 50 g de framboises fraîches
  • 100 g de myrtilles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 153 kcal / 643 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...