
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La mousse
- 150 g de fraises fraîches en morceaux
- 100 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 blancs d'œufs
La finition
- 30 g d'amandes effilées
- 50 g de fraises fraîches en lamelles
- 50 g de framboises fraîches
- 100 g de myrtilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 153 kcal / 643 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 21 g