Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet de persil frais, sans les tiges
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 1 ½ - 2 c. à café de mélange d'herbes séchées (p. ex. origan, sauge, thym, romarin)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1270 kJ / 303 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux carottes et endives
40 min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Polenta et ragoût de champignons
45 menit
Gnocchi de ricotta et betteraves
1 godz. 30 min
Pappardelle roquette et ricotta
1h
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 min
Escargots aux légumes
1h 20min
Omelette aux courgettes
40 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Risotto au safran de Mund
45 menit
Tartelettes aux légumes
55min