Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet de persil frais, sans les tiges
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 1 ½ - 2 c. à café de mélange d'herbes séchées (p. ex. origan, sauge, thym, romarin)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1270 kJ / 303 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartelettes aux légumes
55min
Burrito
45 min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 min
Salade de crevettes sicilienne
40min
Tartare de légumes
25min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Rotolo aux champignons et poivrons
2h 15min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1u.
Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines
1h 40min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25min