
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet de persil frais sans les tiges
- 60 g d'oignons coupés en deux
- 400 g de tomates coupées en quatre
- 200 g de feta coupée en morceaux
- 1 ½ - 2 c. à café de mélange d'herbes séchées (p. ex. origan, sauge, thym, romarin)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 303 kcal / 1270 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 1.6 g