Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 70 g d'oignon, en rondelles (5 mm)
- 70 g de carottes, en lamelles (5 mm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de pâtes sèches de type linguine
- 150 g de courgettes, en lamelles (5 mm)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 80 g de yogourt grec
- 2 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Lasagnes aux lentilles
1h 15 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10 min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 min
One pot penne-poireaux
30 min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40 min
Curry de courge
1h
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Lasagne verdi
1h 15 min