Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes crues, grillées
- 2 œufs, durs
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'oignons, en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 1200 g de hauts de cuisses de poulet, avec peau et os
- 200 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- 1 pincée de filaments de safran
- 1 c. à café de sel
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1 pincée de poivre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2312 kJ / 553 kcal
- Białko
- 50.62 g
- Węglowodany
- 5.17 g
- Tłuszcz
- 35.92 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 Min
Linguine saumon et vodka
20 min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 Min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Cornettes à la viande hachée
30min
Boeuf Stroganoff
45min
Penne brocoli, saucisse et olives
40min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 Min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Émincé de poulet Parmentier
1h 15 min
Ragoût de bœuf
1h 50 min