Salade de concombre à la mortadelle

Salade de concombre à la mortadelle

4.2 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de concombres épépinés et coupés en morceaux
  • 4 pincées de sel
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 80 g de cornichons égouttés
  • 2 c. à soupe de moutarde
  • 2 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
  • 30 g d'huile neutre (ou d'huile de noix)
  • 1 pincée de poivre, moulu
  • 300 g de mortadelle coupée en dés (env. 1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 1276 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...