Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 250 g de chou-fleur, en fleurettes
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 20 g de gruyère, coupé en cubes
- 1 pincée de cumin en poudre (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1121 kJ / 267 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Blinis de patate douce, yaourt à la coriandre
1h 15min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 Min
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
30 Min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25 Min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1 Std. 35 Min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1 Std. 20 Min
Pizza au chou-fleur et champignons
1h
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Rösti de courgette
1h 40min
Terrine de potimarron aux noisettes
4sa 30 dk