Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de courge butternut
- 750 g d'eau
- 300 g de farine, et un peu pour fariner
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café bombée de sel
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de beurre demi-sel
- poivre moulu
- 50 g de parmesan fraîchement râpé
- 1 pincée de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2311 kJ / 553 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 58 g
Alternatywne przepisy
Risotto au potiron
35min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55min
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Conchiglie au potiron
40min
Soufflés de topinambours
55min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25min
Gnocchis
45min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Gnocchis de patate douce
40min
Galettes de chou-fleur au fromage
45min