
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 100 g de farine de riz
- 60 g de farine de sarrasin et un peu pour fariner
- 60 g de purée de sésame (tahini)
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux coupés en tronçons (2 cm)
- 3 œufs
-
200
g de lait de soja
lub 200 g de lait - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 340 kcal / 1418 kJ
- Białko
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Błonnik
- 6.8 g