
Urządzenia i Akcesoria
Aubergines à la bonifacienne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
4 aubergines
-
150 g de mie de pain coupée en morceaux
-
200 g lait froid
-
300 g de fromages corses, type tomme, brebis..., coupés en morceaux
-
1 gousse d'ail
-
15 feuilles de basilic frais
-
3 œufs
-
20 g d'huile d'olive
-
½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
-
4 pincées de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
337.5 kcal /
1407 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
18.1 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
633 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade en Corse
10 Przepisów
Francja
Francja