Polenta aux champignons et à la mozzarella

Polenta aux champignons et à la mozzarella

3.3 189 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 40 g d'échalotes
  • 20 g de beurre
  • 20 g d'huile d'olive
  • 10 g de persil frais
  • 300 g de champignons sauvages variés surgelés
    300 g de champignons sauvages variés en bocal
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 250 g de lait
  • 175 g de polenta
  • 130 g de mozzarella râpée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 374 kcal / 1563 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...