Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de poivron rouge, en lanières
- 150 g de poivron vert, en lanières
- 300 g d'oignons, coupé en quatre
- 300 g de courgettes, avec la peau, coupée en rondelles (2 cm)
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de tomates, concassées (fraîches ou en boîte)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 2.71 g
- Węglowodany
- 8.78 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Accompagnement à la courgette
30min
Empanada au thon (pâté)
1 godz. 10 min
One pot penne-poireaux
30min
Assiette bernoise
1 godz. 15 min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1 godz. 15 min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40min
Salade de cornettes
30min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Ragoût de pois chiches aux légumes et au chorizo
45min
Champignons à l'ail
20min
Compote de pommes pour les provisions
30min
Légumes rissolés
20min