Truites accompagnées de riz aux légumes

Truites accompagnées de riz aux légumes

4.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Légumes et riz
  • de courgettes coupées en morceaux (3 cm)
    300 g
  • de poivrons rouges coupés en morceaux (3 cm)
    250 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau
    1100 g
  • de riz à grain long (p. ex. étuvé, temps de cuisson 20 minutes)
    220 g
  • d'huile d'olive
    20 g
Sauce et poisson
  • d'oignons coupés en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de demi-crème à sauce
    200 g
  • de vin blanc
    50 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre, moulu
    1 pointe de couteau
  • citron non-traité le zeste d'un citron
    1
  • d'eau
    30 g
  • filets de truite, avec la peau (je ca. 160 g), allfällig Gräten mit einer Pinzette entfernen
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 571.3 kcal / 2387.7 kJ
Białko 39.4 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 49.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...