Urządzenia i Akcesoria
Pesto de basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 bocal
Składniki
-
80 g de parmesan en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail (opcjonalnie)
-
80 g de feuilles de basilic frais
-
150 g d'huile d'olive
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beurre aux herbes
5 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto
30 min
Sauce tomate pour tous les jours
30 min
Sauce Hollandaise
15 min
French dressing raffiné
15 min
Mousse au thon
5 min
Chips croustillantes et guacamole
1 godz.
Tarte au vin cuit
45 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min