Urządzenia i Akcesoria
Pesto de basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 bocal
Składniki
-
80 g de parmesan en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail (opcjonalnie)
-
80 g de feuilles de basilic frais
-
150 g d'huile d'olive
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Mousse au thon
5 min
Mayonnaise
5 min
Risotto
30 min
Beurre aux herbes
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Sauce à salade à la française
20 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Focaccia aux tomates
40 min
Pain paysan
3 godz.
Salade de carottes
15 min