Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Barbecue butter
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves½ tsp
-
eschalot20 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
unsalted butter softened and cut into pieces50 g
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
Pork fillet wrapped in prosciutto
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
prosciutto100 g
-
pork fillet250 - 300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tips)70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2348.6 mg
Białko
54.5 g
Kalorie
2962.6 kJ /
705.4 kcal
Tłuszcz
50.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Scallops with pea purée
25 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min