Urządzenia i Akcesoria
Cooking beetroot and corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
268 kJ /
63.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic mushrooms
25min
Berry cordial
40min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Apple sauce
20min
Stewed prunes
55min
Stewed apples
25min
Pot-set plain yoghurt
12h
Marinated feta cheese
170h