Urządzenia i Akcesoria
Cooking beetroot and corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
268 kJ /
63.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red onion relish
50 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min
Rice flour
5 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Rice Flour
5 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Tomato paste
2 godz. 20 min
Lemon pepper seasoning
1 godz. 35 min
Marinated capsicum
55 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min