Urządzenia i Akcesoria
Cooking beetroot and corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
268 kJ /
63.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29h 30min
Rosemary salt
24h 5min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Butter
10min
Rice flour
5min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Coarsely Ground Peppercorns
5min
Cooking potatoes
45min
Browned beef cubes (well done)
15min
Warm beetroot dish
50min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h