Urządzenia i Akcesoria
Apple cider dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
140 g
Składniki
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 140 g
Sód
472.6 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Tłuszcz
60.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan bolognese
50 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Skirt Steak Spiralized Salad
Brak ocen
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
BBQ Seasoning
10 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Dukkah
10 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Community fave brown rice salad
55 min