Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- le jus d'un citron jaune
- 300 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, pelées
- 4 filets de poisson plat, type barbue (600-800 g)
- sel
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 60 g de beurre
- poivre moulu
- 1 citron jaune, coupé en quartiers
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1732 kJ / 412 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 min
Légumes farcis au bœuf
1h 15min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50 min
Brochette de thon mariné, vapeur de légumes d'été
1h 40min
Carpaccio de saumon et betteraves multicolores
20 min
Poulet aux herbes et salade d'haricots blancs avec pesto de roquette
55min
Pommes de terre farcies sur lit d'oignons caramélisés
1hod. 10min
Pizza aux fruits de mer
2hod.
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Saumon-épinard
25 phút
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1h