Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hähnchen Teriyaki
2h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Orientalisches Zwiebel-Chutney
6h 30 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Süß-saure Garnelen
1h
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Grünes Graupenrisotto mit Spargel und Morchelbutter
2h
Erdbeer-Avocado-Salsa
20 Min
Zwiebel-Physalis-Chutney
2h 45min