Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Sherry-Vinaigrette mit Erdbeer-Salat
25min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Gefüllter Blumenkohl mit Fisch, Kartoffeln und Currysauce
10 Std.
Lammfilets mit Lavendel
13sa
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Frische Artischocken
55 Min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.