
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
-
30
g Zitronensaft
lub 1 TL Zitronensäure -
4
Seehecht-Medaillons 3 cm dick (à ca. 100 g)
lub 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten 3 cm dick (à ca. 100 g) - ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 397 kcal / 1664.5 kJ
- Białko
- 38 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Węglowodany
- 13 g
- Błonnik
- 3.8 g