Urządzenia i Akcesoria
Feigen-Charlotte
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 Stücke
Składniki
-
Gelatine5 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Zucker70 g
-
Salz1 Msp.
-
Thymian abgezupft1 Stängel
-
Limette unbehandelt, 3 Streifen Schale (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält1
-
Ziegenfrischkäse400 g
-
Quark, 20% Fett200 g
-
Löffelbiskuits ohne Zuckerkruste, halbiert16
-
Feigen geviertelt80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
8 g
Kalorie
894 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pflaumen-Birnen-Tarte
1 godz.
Argentinische Alfajores (Mürbteigkekse)
1 godz.
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4 godz.
Limoncello-Tartelettes
3 godz. 15 min
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1 godz.
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2 godz.
Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen
4 godz. 40 min
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 15 min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1 godz.
Zitronen-Baiser-Tarte
2 godz. 30 min
Valentine's Cheesecake
4 godz. 30 min