Pfifferlings-Stullen
TM6 TM5

Pfifferlings-Stullen

4.3 ( 8 ocen )

Składniki

Ricotta-Schnittlauch-Creme

  • 30 g Parmesan ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
  • 3 Streifen Zitronenschale Bio (1 x 4 cm)
  • 250 g Ricotta
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 1 Prise Salz
  • 3 EL Schnittlauch in Röllchen

Pfifferlinge und Fertigstellung

  • 40 g Schalotten
  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 Stängel Rosmarin, frisch abgezupft
  • 30 g Olivenöl
  • 300 g Pfifferlinge geputzt, Große halbiert
  • 6 Prisen Pfeffer
  • 8 Scheiben Graubrot
  • 4 Prisen Salz
  • 40 g Parmesan am Stück

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
471 kcal / 1974 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
45 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy