Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Butter
- 40 g Pinienkerne
- 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Eier (Kl. M), hart gekocht, halbiert
- 1 TL Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1438 kJ / 343 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomaten mit Tabbouleh
50 min.
Marinierte Tomaten
35min
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1h 45 min.
Paprikabrösel
30min
Granola Allrounder
5 Min
Joghurt-Minz-Dressing
10 min.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min.
Matjes mit Radieschensalat
50 min.
Bärlauch-Tortilla
1h
Petersilie-Chili-Pesto
10 min.
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10 min.
Petersilienpesto
10 min.