![Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/251618.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Butter
- 40 g Pinienkerne
- 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Eier (Kl. M), hart gekocht, halbiert
- 1 TL Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1438 kJ / 343 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1h 30 min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 分钟
Marinierte Möhren
50min
Zwetschgen-Parfait
8 Std. 40 Min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 分钟
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 分钟
Panierter Fisch mit Remoulade
40 Min
Spargel mit Bozner Sauce
1 Std. 25 Min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 分钟
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 Min