Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
TM5 TM31 TM6

Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • 200 g Butter
  • 40 g Pinienkerne
  • 8 Stängel Kerbel, abgezupft
  • 6 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 4 Eier (Kl. M), hart gekocht, halbiert
  • 1 TL Fleur de Sel
  • 4 Prisen Pfeffer
  • 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1438 kJ / 343 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
34 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy