Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen

Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen

4.8 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 Portionen

Składniki

  • Butter
    200 g
  • Pinienkerne
    40 g
  • Kerbel abgezupft
    8 Stängel
  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Eier (Kl. M), hart gekocht, halbiert
    4
  • Fleur de Sel
    1 TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 Bund

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 343 kcal / 1438 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...