Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
lub 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664 kJ / 397 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1小时 20 分钟
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40min
Wild-Terrine
1 Std.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Chicorée mit Reis und Zitronensauce
50 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min