
Urządzenia i Akcesoria
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 pieces
Składniki
Eccles Cakes
-
unsalted butter diced100 g
-
caster sugar150 g
-
currants200 g
-
red wine vinegar25 g
-
ground allspice1 tsp
-
puff pastry, ready-rolled (2 sheets, see tip)640 g
-
medium egg1
-
milk2 tsp
Potted Stilton and Baking
-
Stilton at room temperature100 g
-
mascarpone50 g
-
unsalted butter diced75 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sherry30 g
-
water45 g
-
sherry vinegar½ tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
350 kcal /
1459 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
2277 mg