Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
30 pieces
Składniki
Chipotle Mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
garlic clove1
-
chilli paste (chipotle)3 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
lime juice (approx. ½ lime)20 g
-
sea salt to taste1 pinch
Croquettes
-
water500 g
-
large eggs5
-
corn on the cob (approx. 180 g)2
-
100 g vintage Cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)manchego cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
olive oil plus extra for frying (approx. 250 - 300 g)30 g
-
brown onion cut into pieces30 g
-
2 - 3 Tbsp pickled jalapeño chillies, drainedfresh jalapeño chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
plain flour90 g
-
full cream milk400 g
-
sea salt½ tsp
-
breadcrumbs300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.7 g
Kalorie
1141 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Tabbouleh
2 godz. 15 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Indochine Chicken Salad
1 godz. 20 min
American Style Blue Cheese Dressing
5 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps
30 min
Onion Relish
5 min
Peanut Butter Cheesecake
5 godz. 40 min
Asian Vinaigrette
5 min
English Muffins
3 godz.
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min