Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
30 pieces
Składniki
Chipotle Mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
garlic clove1
-
chilli paste (chipotle)3 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
lime juice (approx. ½ lime)20 g
-
sea salt to taste1 pinch
Croquettes
-
water500 g
-
large eggs5
-
corn on the cob (approx. 180 g)2
-
100 g vintage Cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)manchego cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
olive oil plus extra for frying (approx. 250 - 300 g)30 g
-
brown onion cut into pieces30 g
-
2 - 3 Tbsp pickled jalapeño chillies, drainedfresh jalapeño chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
plain flour90 g
-
full cream milk400 g
-
sea salt½ tsp
-
breadcrumbs300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.7 g
Kalorie
1141 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Blue Hawaiian
10 min
Char Siu Pastries
6 godz. 10 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Onion Bhaji
45 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 godz. 30 min