Urządzenia i Akcesoria
Cranberry Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1000 g
Składniki
-
sugar250 g
-
orange thin peelings of skin and juice (approx. 80 g)1
-
ground cinnamon1 tsp
-
cloves3
-
black peppercorns3
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
red onions quartered250 g
-
dried cranberries500 g
-
red wine100 g
-
red wine vinegar100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
24 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
5842.7 kJ /
1396.4 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
17.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
353.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Berry Foam
10 min
Ginger Sparkler
40 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min
Spiced Nuts with Cranberries
30 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Whiskey Cream Liqueur
15 min
Spiced Nuts
20 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min