Urządzenia i Akcesoria
Blueberry and Lemon Spumble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Blueberry Compote
-
frozen blueberriesfresh blueberries300 g
-
honey50 g
-
water30 g
Oat and Seed Granola
-
hazelnuts150 g
-
rolled oats100 g
-
pumpkin seeds75 g
-
runny honey70 g
-
chia seeds (opcjonalnie)1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Lemon Sponge
-
medium eggs2
-
caster sugar175 g
-
unsalted butter soft150 g
-
lemon finely grated zest only1
-
self-raising flour175 g
-
milk125 g
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.7 g
Kalorie
3537 kJ /
847 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Węglowodany
86.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coffee and Walnut Cake
1u. 10min
Mincemeat Crumble Cake
1u. 15min
Chocolate Beetroot Cake
2u. 20min
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Blueberry Bakewell Traybake
1u. 30min
Cherry and Hazelnut Muesli Bars
1u.
Apple Crumble Cake
1u. 10min
Banana Blondies
40min
Seriously Lemony Slice
1u. 20min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2u. 50min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1u.
Maple, Pecan and Banana Bread
1u. 30min