Urządzenia i Akcesoria
Rolled Shoulder of Lamb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
238 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Tłuszcz
48.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Chicken Provencale
1 godz.
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2 godz. 10 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min
Chicken Pizzaiola
50 min