Urządzenia i Akcesoria
Rolled Shoulder of Lamb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
238 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Tłuszcz
48.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Chicken Stock Paste
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min