Rolled Shoulder of Lamb

Rolled Shoulder of Lamb

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • tinned anchovies (approx. 6 fillets)
    15 g
  • fresh parsley leaves
    25 g
  • pickled capers drained
    1 Tbsp
  • garlic cloves
    2
  • lemon juice
    10 g
  • olive oil
    10 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lamb shoulder, boneless
    1500 - 2000 g
  • dry white wine
    150 g
  • water
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 611.5 kcal / 2558.3 kJ
Białko 37.1 g
Tłuszcz 48.5 g
Węglowodany 1.2 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Sód 238 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...