
Urządzenia i Akcesoria
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
621 kcal /
2598.3 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
76.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PEARS
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia