Urządzenia i Akcesoria
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.4 g
Kalorie
2598.3 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
76.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEARS
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Apple and Blackberry Pudding
1 godz. 15 min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Cherry and Cinnamon Granola Bars
2 godz. 50 min
Rhubarb Crumble
55 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min
Plum Lattice Tart
2 godz. 20 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Oaty Ginger Crunch
40 min