Urządzenia i Akcesoria
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
12 slices
Składniki
-
swede diced (1 cm)500 g
-
water700 g
Sponge
-
blanched almonds300 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
caster sugar300 g
-
200 g soya margarinesunflower margarine dairy free, plus extra for greasing200 g
-
gluten-free baking powder3 tsp
-
medium eggs5
Drizzle
-
caster sugar80 g
-
orange juice fresh20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
8.4 g
Kalorie
1772 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Christmas Pudding
12 godz. 20 min
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Quinoa Anzac Biscuits
1 godz.
Chewy Pistachio Biscuits
45 min
Quick Christmas Cake
2 godz. 25 min
Gluten-free Pizza
30 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 godz. 40 min
Gluten-free Mince Pies
1 godz. 30 min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Bellini Cocktail
5 min