Urządzenia i Akcesoria
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
12 slices
Składniki
-
swede diced (1 cm)500 g
-
water700 g
Sponge
-
blanched almonds300 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
caster sugar300 g
-
200 g soya margarinesunflower margarine dairy free, plus extra for greasing200 g
-
gluten-free baking powder3 tsp
-
medium eggs5
Drizzle
-
caster sugar80 g
-
orange juice fresh20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
8.4 g
Kalorie
1772 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 godz. 10 min
Carrot and Apple Cake
1 godz. 30 min
Chocolate Orange Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Custard
15 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Rhubarb Crumble
55 min
Madeira Cake
1 godz. 30 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min