Urządzenia i Akcesoria
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil15 g
-
good quality pork sausagemeat broken in pieces400 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (1 cm)75 g
-
breadcrumbs (see tip)30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
medium eggs 1 mixed with 1 Tbsp water2
-
smoked paprika½ tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
puff pastry (see tip)300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
807 mg
Białko
18 g
Kalorie
1635 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 Min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 Std. 50 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Beef and Bean Enchiladas
40 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Sausage and Bacon Casserole
50 Min