Urządzenia i Akcesoria
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil15 g
-
good quality pork sausagemeat broken in pieces400 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (1 cm)75 g
-
breadcrumbs (see tip)30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
medium eggs 1 mixed with 1 Tbsp water2
-
smoked paprika½ tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
puff pastry (see tip)300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
807 mg
Białko
18 g
Kalorie
1635 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Chicken Enchiladas
1 godz.