Fisch-Pasta

Fisch-Pasta

4.2 453 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen

Składniki

  • Wasser
    1200 g
  • Seelachsfilet ohne Haut
    150 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Tortiglioni
    100 g
  • Pinienkerne
    10 g
  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Olivenöl
    1 TL
  • Cherry-Tomaten halbiert
    300 g
  • Thymian abgezupft
    2 Stängel
  • Zucker
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 22 g
Kalorie 1332 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 4.9 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...