
Urządzenia i Akcesoria
Pasta mit Tomatenbutter und Kabeljau
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1200 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 ¾ TL
-
Penne350 g
-
Kabeljau in mundgerechten Stücken400 g
-
Pfeffer zum Würzen
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Knoblauchzehen in dünnen Scheiben2
-
Cherry-Tomaten halbiert500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
628 kcal /
2627 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

5 Freunde
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy