Lachsbällchen auf Spinatrahm

Lachsbällchen auf Spinatrahm

4.3 277 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Toastbrot entrindet, in Stücken
    30 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken
    300 g
  • Sahne
    150 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Dill abgezupft
    5 Stängel
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln geviertelt
    700 g
  • Speisestärke
    3 TL
  • Crème fraîche
    150 g
  • Cayenne-Pfeffer
    3 - 4 Prisen
  • Zitrone unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und Saft ausgepresst
    ½
  • Babyspinat, frisch
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 21 g
Kalorie 2154 kJ / 514 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...