Spinat-Kabeljau-Farfalle

Spinat-Kabeljau-Farfalle

4.5 553 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Schalotten
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    30 g
  • Wasser
    400 g
  • Sahne
    200 g
  • Schmelzkäse
    150 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • Blattspinat, TK aufgetaut und abgetropft
    120 g
  • Farfalle (z.B. von Barilla)
    320 g
  • Kabeljau in Würfeln (2 cm)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 31 g
Kalorie 2846 kJ / 683 kcal
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...