
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka na ciepło z fasolą i kukurydzą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porcji
Składniki
-
czerwonej cebuli przekrojonej na pół150 g
-
czerwonej papryczki chili bez gniazd nasiennych, pokrojonej w plastry (patrz wskazówka)10 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście10 g
-
kolendry, świeżej tylko liście10 - 20 g
-
pomidorów przekrojonych na pół220 g
-
oliwy z oliwek70 g
-
octu jabłkowego30 g
-
miodu20 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
wody250 g
-
kolby kukurydzy tylko ziarna100 g
-
czarnej fasoli, z puszki odsączonej (1 puszka)240 g
-
awokado pokrojone w plastry1
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
214.5 kcal /
898.2 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
18.5 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
494 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VIVA MEXICO!
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Fasolotto z kalafiorem
13 godz. 55 min
Sundal z ciecierzycy
6 godz. 45 min
Sałatka z pomidorami i fasolą
30 min
Sałatka warzywna z ziemniakami i kurczakiem
1 godz. 15 min
Sałatka z ciecierzycy
25 min
Sałatka z młodymi ziemniakami, szparagami i fetą
1 godz.
Sałatka detox
25 min
Sałatka z komosą ryżową, młodą marchewką i soczewicą
55 min
Sałatka z kaszą pęczak i serem feta
1 godz. 15 min
Chakalaka
45 min
Sałatka fitness
10 min
Sałatka z czerwonej fasoli, brokułu i pestek dyni
40 min