
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le tofu mariné
- 200 g de tofu ferme en dés (1-2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 20 g de sauce de soja
- 10 g d'huile d'olive
La soupe aux choux
- 150 g de carottes en morceaux
-
150
g de navets coupés en quatres
lub 150 g de chou-rave en morceaux - 200 g de feuilles de chou vert en morceaux
- 120 g d'oignon blanc coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 poireau seulement la partie blanche, en fines rouelles (5 mm)
- 200 g de haricots verts, frais en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre, moulu
- 250 g de haricots blancs, en boîte égouttés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 263 kcal / 1102 kJ
- Białko
- 16 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 22 g
- Błonnik
- 10.5 g